Σχετικά

Αγαπητοί  φίλοι γεια σας,

Θεωρούμε υποχρέωση μας για τους ήδη υπάρχοντες  πελάτες, αλλά ιδιαιτέρως και για τους νέους  πελάτες μας, να σας παρουσιάσουμε ένα κείμενο γνωριμίας.

Οι φορείς της εταιρείας μας, έχουν ξεκινήσει να ασχολούνται με την κατασκευή ενδυμάτων από το 1976 και ο προσανατολισμός  της τότε εταιρείας μας, ήταν 100% εξαγωγικός. Έχουμε εξάγει τα προιόντα μας σε όλες τις χώρες της Ευρώπης και της Αμερικής. Το 80% των πωλήσεων μας πήγαινε στην Ευρώπη και το 20% σε άλλες χώρες.

Τα 4 τελευταία χρόνια η εταιρεία μας ασχολείται σχεδόν αποκλειστικά στην εγχώρια αγορά με γυναικεία ενδύματα, ιδιαίτερης σχεδίασης, ακολουθώντας τον παλμό της επίκαιρης  μόδας, αφουγκραζόμενοι συγχρόνως την κουλτούρα και το ταπεραμέντο της  σύγχρονης Ελληνίδας .

Η συνεχής ζήτηση από όλα τα μέρη της Ελλάδας, έκανε επιτακτική ανάγκη, την παρουσίαση της δουλειάς μας μέσω ηλεκτρονικών μέσων, που απευθύνεται μόνο σε επαγγελματίες του χώρου και αφορά μόνο χονδρικές πωλήσεις . Τα μεγέθη της εταιρείας μας είναι  S, M, L, XL, 2XL και 2 Υπερ – Υπερμεγέθη.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους ήδη υπάρχοντες πελάτες  μας, για την εμπιστοσύνη που δείξατε τόσα χρόνια σε εμάς, αλλά και στα προιόντα μας. Ευελπιστούμε πως θα συνεχίσετε να είστε απόλυτα ευχαριστημένοι, ούτως ώστε στο μέλλον να διευρύνουμε την συνεργασία μας,  κάτι  που θα είναι προς όφελος και των 2 πλευρών.

Τέλος, σήμερα η VASSIA FASHION συνεχίζει την επέκταση της στην ελληνική αγορά, εγγυώμενη όπως πάντα την ποιότητα και με συγκεκριμένες προδιαγραφές, ενδύματα που πρωτοπορούν σχεδιαστικά.